Koncert Halida Bešlića: Win and be our VIP

Halid Bešlić, koncerti, vip ulaznice, nagradna igra, agencija primera, Ljubuški, Sinergija, stadion Babovac

"Svi znaju za koncert u Ljubuškom. Vjerojatno zato što je to prvi najavljeni koncert od početka pandemije, pa se proširilo internetom. Ranije kada bih pjevao u Ljubuškom, zvali bi me samo iz Hercegovine. A sada, zanimljivo, toliko me ljudi zvalo iz cijelog svijeta. Iz cijele regije javljaju da će doći na koncert", kazao je Halid Bešlić u intervju za Radioteleviziju Herceg Bosne.

Koncert će se održati u četvrtak, 1. srpnja na stadionu Babovac u Ljubuškom, a kao predgrupa već od 20,30 sati nastupit će bend Sinergija.

Ulaznice su u prodaji po cijenama od 25 KM (FAN pit zona), 30 KM (tribine) i 35 KM (VIP backstage) i dostupne online preko sustava https://www.kupikartu.ba/ , u Caffe baru Bell Ami (Ljubuški), Pivnici (Međugorje), Caffe baru Grand (Posušje) i na info pultu Mepas Mall (Mostar).

Organizatori iz agencije PRimera u suradnji sa našim portalom organiziraju zanimljivu nagradnu igru pod nazivom „Win and be our VIP“ koja će trajati samo jedan dan. 

Pobjednik osvaja ulaznice za VIP BACKSTAGE koncerta na koji može povesti još jednu osobu.

Za pravila i sudjelovanje u nagradnim igrama posjetite naše društvene mreže do kojih vas vode sljedeći linkovi za Instagram i Facebook 

Halid Bešlić, koncerti, vip ulaznice, nagradna igra, agencija primera, Ljubuški, Sinergija, stadion Babovac