Najava: Sovićko Lito 2010.

sovići kod gruda, sovići kod gruda, sovićko lito

Za vrijeme trajanja manifestacije će biti odigrana čak tri turnira, od kojih je svaki zanimljiv i poseban na svoj način. Pozivamo sve ljude dobre volje da posjete Soviće u razdoblju od 21. srpnja do 02. kolovoza kako bismo zajednički uživali u sportu i zabavi u bojama ljeta!

•    Dječji malonogometni turnir, za uzraste 5. – 8. razreda
•    Malonogometni turnir veterana (35+)
•    Memorijalni „streetball“ turnir


Iako za sve turnire vlada neočekivano veliki interes, ipak najviše pozornosti privlači turnir u tzv. uličnoj košarci, koji se održava u spomen na tragično preminulog Tomislava Vlašića – Tomu. Pokojni Tomislav se aktivno bavio košarkom pa se ovaj turnir organizira u suradnji s HKK Grude, čiji je član svojevremeno bio i Tomo.

Prijave za sva natjecanja su moguće do 18. srpnja zaključno, a važno je napomenuti kako su osigurane pristojne nagrade za najuspješnije ekipe.

Pripremljen je i bogati kulturno-zabavni program na kojemu će nastupiti K.U.D. „Sovići“, grudske mažoretkinje te hercegovački konjički klub „Stina“.   

Za posjetitelje manifestacije „Sovićko Lito“ je osiguran parking, kao i kvalitetna ponuda hrane i pića što je uobičajeno u ovakvim prigodama.

Pozivamo sve ljude dobre volje da posjete Soviće u razdoblju od 21. srpnja do 02. kolovoza, kako bismo zajednički uživali u sportu i zabavi u bojama ljeta!

ORGANIZACIJSKI ODBOR SOVIĆKOG LITA