Glazbena diva Nina Badrić 6. kolovoza četvrti put na ljetnoj pozornici Herceg Etno sela u Međugorju

Glazbena diva Nina Badrić 6. kolovoza četvrti put na ljetnoj pozornici Herceg Etno sela u Međugorju

Apsolutna vladarica hrvatskog radijskog etera je Nina Badrić, koja već šesti tjedan ne silazi s prvog mjesta nacionalne top liste s pjesmom „Ja još uvijek imam istu želju“.

Sudeći po dosadašnjoj prodaji ulaznica i publika u Hercegovini je jedva čeka čuti u amfiteatru Herceg Etno sela u Međugorju, gdje će nastupiti 6. kolovoza u sklopu manifestacije pod nazivom „Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini“ u organizaciji agencije PRimera.

Veliki dio ulaznica je već prodan, a kupiti se mogu  na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, blagajni Herceg etno sela u Međugorju i online preko kupikart.ba, gdje se uz Visa karticu mogu kupiti po popustu -15%.

Do 1. kolovoza cijene ulaznica za tribine će biti 25 KM, dok će nakon tog datuma iznositi 30 KM, ukoliko ih ostane u prodaji.

Glazbenica koja je na sceni 30 godina u Međugorju će prirediti nezaboravnu večer, ispunjenu emocijama, pozitivnom energijom i kvalitetnom glazbom. 

U Hercegovinu stiže sa izvrsnim timom muzičara, među kojima je i Hrvoje Rupčić. Bit će ovo prava glazbena poslastica pod otvorenim nebom, na pozornici na kojoj će Nini ovo biti četvrti nastup. Dodamo li tome emotivnu i osebujnu Nininu interpretaciju, fantastičan glas i bezvremenske hitove- i ovaj koncert će ostati u dugogodišnjem sjećanju publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova velika glazbenica do sada je objavila 7 solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije, ali i svijeta. 

Višestruka je dobitnica nagrade Porin i jedna je od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade.