Evo zašto je Glovo jedina aplikacija za dostavu koju ćete trebati

Evo zašto je Glovo jedina aplikacija za dostavu koju ćete trebati
Zimo.hr

Posljednjih dana mogli ste primijetili Glovo dostavljače na biciklima i u našem Mostaru.

Ova vijest nas je neizmjerno razveselila jer smo otkrili da Glovo nudi usluge o kojima smo do sada mogli samo maštati.

Zamislite da ste upravo stigli na posao i sjetite se da ste zaboravili ključeve... Ili ste organizirali zabavu i baš kada se svi najbolje zabavljate shvatite da ste ostali bez leda... Glovo ima rješenje za obje situacije, ali i za milijun drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glovo je inače startup koji je počeo s radom 2015. godine u Barceloni i od tada se proširio na cijeli svijet.

Aplikacija Glovo korisnicima omogućuje naručivanje i slanje bilo čega, od namirnica do poslovnih dokumenata. Kako bi to omogućio, Glovo širom svijeta surađuje s restoranima, cvjećarnicama, supermarketima te naravno s mrežom kurira (Glovera) za isporuku proizvoda u roku od nekoliko minuta. Osim toga, aplikacija ima gumb „Bilo što“ koji korisnicima omogućava naručivanje (gotovo) bilo čega.
Gloveri koriste bicikle i skutere kako bi rasteretili gradski promet, bili brži te ponudili ekološki osviještenu opciju dostave.

Cijena dostave ovisi o udaljenosti, a težina paketa mora biti manja od 9 kg.

Trenutno u Mostaru Glovo i McDonald's imaju posebnu ponudu u kojoj nude 37.5% popusta za sve narudžbe posebnog menija. Osim toga brojni mostarski restorani su već dostupni putem Glovo aplikacije.

Mnoge će razveseliti i vijest da Glovo za sve nove korisnike nudi voucher s popustom od 8 KM na ukupan iznos prilikom prve narudžbe putem njihove aplikacije.

Nećemo vam otkrivati više jer sve detalje možete vidjeti ovdje.

Preuzmite aplikaciju za Android i iOS.