Evo zašto je Glovo jedina aplikacija za dostavu koju ćete trebati

Glovo
Zimo.hr

Posljednjih dana mogli ste primijetili Glovo dostavljače na biciklima i u našem Mostaru.

Ova vijest nas je neizmjerno razveselila jer smo otkrili da Glovo nudi usluge o kojima smo do sada mogli samo maštati.

Zamislite da ste upravo stigli na posao i sjetite se da ste zaboravili ključeve... Ili ste organizirali zabavu i baš kada se svi najbolje zabavljate shvatite da ste ostali bez leda... Glovo ima rješenje za obje situacije, ali i za milijun drugih.

Glovo je inače startup koji je počeo s radom 2015. godine u Barceloni i od tada se proširio na cijeli svijet.

Aplikacija Glovo korisnicima omogućuje naručivanje i slanje bilo čega, od namirnica do poslovnih dokumenata. Kako bi to omogućio, Glovo širom svijeta surađuje s restoranima, cvjećarnicama, supermarketima te naravno s mrežom kurira (Glovera) za isporuku proizvoda u roku od nekoliko minuta. Osim toga, aplikacija ima gumb „Bilo što“ koji korisnicima omogućava naručivanje (gotovo) bilo čega.
Gloveri koriste bicikle i skutere kako bi rasteretili gradski promet, bili brži te ponudili ekološki osviještenu opciju dostave.

Cijena dostave ovisi o udaljenosti, a težina paketa mora biti manja od 9 kg.

Trenutno u Mostaru Glovo i McDonald's imaju posebnu ponudu u kojoj nude 37.5% popusta za sve narudžbe posebnog menija. Osim toga brojni mostarski restorani su već dostupni putem Glovo aplikacije.

Mnoge će razveseliti i vijest da Glovo za sve nove korisnike nudi voucher s popustom od 8 KM na ukupan iznos prilikom prve narudžbe putem njihove aplikacije.

Nećemo vam otkrivati više jer sve detalje možete vidjeti ovdje.

Preuzmite aplikaciju za Android i iOS.