Đurologija - 90-minutni show bez premca stiže u Hercegovinu

Đurologija - 90-minutni show bez premca stiže u Hercegovinu

Najgledanija predstava u regiji stiže u amfiteatar Herceg etno sela u Međugorju u srijedu, 25. kolovoza od 21 sat.

U prodaji su tzv. early bird ulaznice po najnižim cijenama - 15 KM regular i 20 KM (VIP).

Broj ulaznica je ograničenog kapaciteta i mogu se kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, blagajni Herceg etno sela u Međugorju i online preko kupikartu.ba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimanje za ovu predstavu je veliko, u prilog čemu govori podatak da je Đuro sa svojom autorskom predstavom 'Đurologija' oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! 

'Đurologija' je, naime, u dosadašnje 4 godine postojanja, igrana više od 570 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

Svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima 'Top lista nadrealista' i 'Audicija', Branko Đurić Đuro kroz 'Đurologiju' doista pruža ono najbolje od sebe. 

Svojevrsni (anti)stand up show 'Đurologija', kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. 

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, u 'Đurologiji' zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

Dođite da se smijemo zajedno 25. kolovoza!