Umro dok je palio svijeće na groblju u Šujici: Samo se srušio i naslonio na grob

svijeća, Svi sveti
Kako od obitelji pokojnika doznaje portal tomislavnews, Marko je preminuo na blagdan Svih Svetih na groblju Kolakovo u Šujici, gdje je došao pomoliti se za svoje pokojne i zapaliti im svijeću.

Počeo je paliti svijeće i samo se srušio...

Zajednička molitva za pokojne bila je u 11 sati, a Marko je došao pješke iz Šujice na groblje, što i nije tako blizu. Vjernici su se već bili okupili i palili svijeće na grobovima svojih najmilijih. Tako je i Marko počeo paliti svijeće na grobu svojih preminulih i samo se srušio, naslonio na grob.

- Odmah je pritekao liječnik iz Zagreba koji je bio na groblju, pokušao ga reanimirati, stigli su i djelatnici hitne pomoći iz Doma zdravlja Tomislavgrad, ali pomoći Marku nije bilo. Cijeli život bio je zdrav, radio je 41 godinu kao mesar u Tomislavgradu i Šujici i ni dana nikada nije bio na bolovanju, nikada se nije požalio da ga nešto boli - kazao je za Tomislavnews.com jedan od Markovih sinova.

Dodaje kako se slično dogodilo i prije 20 godina kada je na groblju Kolakovo, paleći svijeće i moleći na grobovima svojih najbližih, preminuo jedan Šujičanin.