Tri radnika iz Bosne nožem ubola gosta u Čitluku zbog konobarice

Trojica pijanih radnika iz Bosne preksinoć su oko 21 sat sudjelovala u krvavom incidentu u kafiću Mr. Black u Čitluku, gdje su najprije pretukli i nožem izboli gosta Juru Filipovića iz Rame, a potom su, uz salvu uvreda, bocama i pepeljarama gađali policajce koji su ih došli uhititi. Ipak, policajci su ih na kraju priveli, da bi dan kasnije bili i ispitani. Uhićeni su Ermin Turkeš, Admir Joldić i Miralem Zaimović, radnici jednog sarajevskog poduzeća koje je obavljalo poslove na području Čitluka. Zanimljivo je da su prethodno svi zajedno pili za jednim stolom. Čak su prethodno zajedno igrali i pikada te ništa nije upućivalo na sukob.


"Ova trojica su iz Tešnja i Doboja. Nakon prepirke oko konobarice iz Rame, čule su se i psovke na nacionalnoj osnovi, pa su za stolom usred kafića napali Juru Filipovića iz Rame, tukli su ga i izboli nožem, a on je nekako uspio pobjeći iz kafića te je krvav došao do Doma zdravlja. S njim je bio i njegov sugrađanin Ante, koji je potom otišao u Hrvatsku", kažu novinarima svjedoci. Tko je prvi počeo, utvrdit će pokrenuta istraga.

"Budući da su pružali aktivan otpor, policajci su morali upotrijebiti silu, a njih trojica će, osim za napad na Filipovića, morati odgovarati i zbog napada na policijske službenike. Bila je tu jedna djevojka, konobarica, čini se da su se posvađali zbog nje, ali to će se utvrđivati tijekom istrage", potvrdio je zapovjednik PP Čitluk Ivica Arapović.