Međugorje: Lopov ukrao čak 100.000 eura

Ljubuški, krađa, policija, pljačkaši, odmor, policija, Međugorje, krađa, Ljubuški, provala, krađa, auto, dijete, Ljubuški, lopovi, MUP ŽZH, lopovi, Sarajevo, paketići, Tomislavgrad, krađe, lopovi, Ljubuški, krađa, policija, Široki Brijeg, krađa, MUP ŽZH, krađe, provale, Ljubuški, provala, MUP ŽZH, Ljubuški, krađa, Varaždinska policija, razbojstvo, napad na policajce, kaznene prijave, Mostar, provalnici, provale, Goranci, provalnik, provala, Gradačac, video nadzor, pljačka, pljačka banke, na Črnomercu, Tomislavgrad, provala, kuća, blindirano vozilo, pljačkaši, plja;ka, pljačka, Rama, škola, krađa navika, lopovi, pljačka, pljačka draguljarnice , Pink Pantheri, razbojnici, pljačka, Trojica maskiranih pljačkaša, provala, Čitluk, lopov, provala, pljačka, Grude
Kako doznaje Večernji list, iz međugorskog pansiona u vlasništvu obitelji Kikaš otuđeno je čak 100.000 eura. Ni sam oštećeni ne zna točan ukradeni iznos, ali drži da se moglo raditi o pet tisuća eura više ili manje.

- Oko 100. 000 eura nalazilo se u ormaru jedne od soba pansiona u Bijakovićima. Počinitelj je iskoristio trenutak nepažnje, te se kroz otključana vrata ušunjao u sobu, gdje je, nakon kraće premetačine, našao veliki plijen- kažu iz policije. U drugom slučaju, koji se dogodio u noći 22. listopada, skoro 100.000 maraka nestalo je iz blagajne poslovnice tržnog centra Tuš u mostarskom naselju Centar 2. Tijekom protekle noći više, za sada, nepoznatih počinitelja izvršilo je provalnu krađu u poslovnicu trgovačkog centra ‘Tuš' u mostarskom naselju Centar 2.

Iz MUP-a ove županije pretpostavljaju kako je bilo više počinitelja koji su onesposobili video nadzor, te su ušli u unutrašnjost objekta i originalnim ključem otvorili blagajnu i pokupli vreću puno novca, a radilo se o vikend utršku ovog tržnog centra. Prethodno su porazbijali sve sigurnosne kamere na koje su naišli, a nestao je i snimač.

" O drugim detaljima ne bismo govorili jer istraga o ovom događaju je još uvijek u tijeku. Inspektori Odjela krim policije PU Mostar su obavili očevid, izuzeli određene tragove, te se radi na rasvjetljavanju ovog djela teške krađe- ističu iz ovog MUP-a.