Danas pokop u Čitluku stradalog Maria Bokšića

policija
Nesretni čovjek je iz još nepoznatih razloga sletio s ceste i kobno stradao. Sudeći po slupanom vozilu BMW, radilo se o silovitom udarcu i prevrtanju, što ukazuje na prebrzu vožnju.

Mokra cesta

- Hitna je brzo došla, ali nije bilo pomoći, 39-godišnjak je preminuo na mjestu nesreće. Nakon očevida, koji je naložila dežurna županijska tužiteljica Sabina Beganović, auto je prevezen u krug policije. Nema sumnje da je počinjeno kazneno djelo sudjelovanjem neke druge osobe u ovoj prometnoj tragediji. Sam je sletio s ceste, ali je još nepoznat uzrok. Sumnja se da je svemu pridonijela mokra cesta i brzina. Međutim, uradit će se vještačenja koja bi trebala odgonetnuti što je stvarni razlog. Tijelo poginuloga je predano obitelji - navode iz MUP-a HNŽ.

Danas pokop

Kako kažu poznanici, koji nisu mogli vjerovati čuvši ovu tužnu vijest o pogibiji dobrog čovjeka, navjerojatnije je žurio za poslom u Blizance, jer mu otac drži trgovinu stočne hrane. Posljednji ispraćaj obavit će se danas ispred kuće žalosti, a pokop na groblju Jedinice u Ljutom Docu.

Izvor: vecernji.ba