Program proslave Dana općine Čitluk 2011.

Ovogodišnji program obiluje nizom aktivnosti, a trajat će pet dana. Prvoga dana, u petak 20. svibnja u Velikoj dvorani KIC-a Čitluk s početkom u 20 sati biti će predstavljane knjige „Spomenik izdaji" Joška Čelana
i „Mirkove priče" fra Miljenka Miće Stojića.

Sat poslije u Galeriji kluba Matice hrvatske Čitluk u Gradskoj športskoj dvorani biti će otvorena izložba skulptura akademskog kipara Ilije Skočibušića.

Drugoga dana, u subotu 21. svibnja, u GŠD Čitluk s početkom u 9,30 sati biti će održan Stolnoteniski turnir - BROTNJO OPEN 2011.

Trećeg dana, u nedjelju 22. svibnja, u Velikoj dvorani KIC-a s početkom u 20 sati biti će predstavljena knjiga fra Roberta Jolića „Župa Krista Kralja u Čitluku"

Četvrtoga dana, u ponedjeljak, 23. svibnja u Amfiteatru Herceg etno-sela u Međugorju biti će održana Večer klapske pjesme u Brotnju. Početak programa je u 20 sati.

U utorak, 24. svibnja, na središnji dan proslave Dana općine Čitluk program započinje u 10,45 sati polaganjem vijenaca ispred Spomen križa za sve poginule hrvatske branitelje Brotnja. U 11 sati je Sveta misa zahvalnica u Župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku.

S početkom u 12,30 sati u Velikoj dvorani KIC-a biti će održana Svečana sjednica Općinskog vijeća Čitluk na kojoj će biti uručena javna priznanja općine Čitluk zaslužnim pojedincima i pravnim osobama u znak zahvalnosti za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značaja za razvitak i promidžbu ugleda općine Čitluk.

Večernji sati rezervirani su za kazališnu predstavu „Nitko, nitko, ali nitko nikad" nije tako igrao Fausta u izvedbi teatra Rugantino biti će održana u Velikoj dvorani KIC-a s početkom u 20 sati.

Brotnjo.info