FOTO  Gradska sportska dvorana u Čitluku sve sjajnija

Dvorana Čitluk
hercegovina.info

Općina Čitluk realizirala je projekt zamjene rasvjete u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk. U okviru navedenog projekta 42 reflektora, postavljena prije 23 godine prilikom izgradnje dvorane, zamijenjena su novim energetski učinkovitijim LED reflektorima.

Ugradnjom suvremenije i energetski učinkovitije rasvjete u dvorani će se postići bolja osvijetljenost uz značajno manju potrošnju električne energije.
Radove vezane za projekt zamjene rasvjete u GSD Čitluk izveli su djelatnici tvrtke Projecta d.o.o. Mostar.

Zamjena rasvjete završna je faza obnove Gradske sportske dvorane Čitluk. U ranijoj fazi obnovljena je cjelokupna unutrašnjost dvorane te će dvorana sportskim klubovima i učenicima Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića pružati znatno bolje uvijete kada ponovno nastave s treninzima, sportskim natjecanjima i nastavnim programom.

Ispred Ureda načelnika općine Čitluk projekt su vodili stručni savjetnik za planiranje razvoja Slaven Markota te Mate Miletić savjetnik načelnika.

"Evo nakon što je na zimu obnovljen parket u dvorani, raduje nas da smo uspjeli  riješiti i rasvjetu. Partner u ovom projektu bio nam je i Sportski savez Brotnja koji nam je pomogao svojim stručnim savjetima, budući da oni znaju koje su najveće potrebe klubova. Kao što i sami možete vidjeti dvorana sada izgleda znatni ljepše bolje nego prije godinu dana. Naši sportaši i djeca su to zaslužili. Jednako tako iznimno nas raduje izgradnja nove srednjoškolske dvorane koja će otvoriti više termina za naše dvoranske sportove budući da imamo jako zgusnut raspored. Malo nas je zakočila pandemija koronavirusa, no, nadamo se kako i u taj projekt idemo što skorije" rekao je Markota za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.