Obitelj iz Tuzle: Hvala osoblju Doma zdravlja Čapljina, spasili su nam život!

posao, posao u inozemstvu, razgovor za posao, posao iz snova, zaposlenje, BIH, radnici, Rotavirus, Mostar, Hercegovina, uhićenje, bolnica, mito, bolovanje, Hercegovina, liječnik, smjena, Mostar, Ljuba Praljak, Mostar, zdravlje, bolnica, Split, dijete, pacijent, pacijenti, BIH, prava, anketa, Mostar, građani, građani BiH, liječnici, Mostar, anketa, građani, prava pacijenata, HNŽ, zdravstvo, zdravstvo, obećanja, Široki Brijeg, logoped, Mostar, šutnja, anketa, prava pacijenata, HBŽ, zdravstvo, anketa, prava pacijenata, okrugli stol, Posušje, liječenje, prava, okrugli stol, Livno, zdravstvo, muškarac, žena, liječnici, razgovor, istraživanje, sprdex, most, kondomi, županija, pacijenti, pacijentice, pacijent, Tomislavgrad, zdravstveno vijeće, HBŽ, pacijenti, studenti, učenici, Mostar, HBŽ, lijekovi, lijekovi, svinjska gripa, AH1N1 virus, ginekolog, korisni savjeti, žene, zabrinutost, parcitipacija, zdravlje, peticija, ambulanta, Mostar, anketa, anketa, zdravstvo, Sarajevo, Sarajevo, medicina,
Pismo koje je objavio Caportal.net prenosimo u nastavku u cijelosti

'' Pozdrav redakciji

Ovim putem se obraćam Vama i da se zahvalim medicinskom osoblju Hitne pomoći Čapljina.

Ja sam Aldin iz Tuzle i s obitelji sam bio u Neumu na odmoru gdje je došlo do trovanja hranom moje dvoje maloljetne djece i mene. Pružena nam je pomoć u Neumu, ali sam morao krenuti put Mostara preko Svitave jer nisu mogli ništa više učiniti.

To se dogodilo u noći sa nedjelje 31.07. na ponedjeljak 01:08. između 00: 30-01: 30 (ne sjećam se najbolje) jer sam i ja na kraju kolabrirao i nisam mogao voziti auto, pa je supuga, koja nije imala trovanje, pozvala Hitnu pomoć Čapljina i oni su nam krenuli u susret. Ostalog se i ne sjećam najbolje, ali znam da su nas prebacili u čapljinsku hitnu pomoć, a zatim za Infektivnu kliniku Mostar.

Dakle, ovim putem zelim da se javno zahvaliti cijelom medicinskom osoblju koje je bilo u toj smjeni (sjećam se samo jednog momka po imenu Luka), ostalih se ne sjećam, ali oni znaju tko sam ja i kome je upućeno. Svaka čast na profesionalnosti i prije svega ljudskosti, što su nam tako brzo izašli u susret, bez obzira što je to njihov posao. Također se zahvaljujem medicinskom osoblju Infektivne klinike Mostar.