Mostarsko udruženje organiziralo uređenje okoliša kod Čapljine

Mostarsko udruženje organiziralo uređenje okoliša kod Čapljine
Novi val

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub 'Novi Val', održao je tijekom subote akciju uređenja okoliša s lokalnom zajednicom Čapljina. Akcija uređenja se održala na lokaciji – Čapljina, Mogorjelo (Villa Rustica).

Ovu akciju uređenja proveli su članovi nekoliko udruženja iz Čapljine: Ekološka udruga 'Lijepa naša', udruga EHOO, Regionalni resursni centar, Referentna grupa, Neretva delta forum, udruga 'Čaplja', kao i svi zainteresirani građani lokalne zajednice, uz poštovanje svih epidemioloških mjera. Svi sudionici su dobili potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

Na ovoj akciji čišćenja skupljeno je 25 vreća organskog i anorganskog otpada, sa ukupno 15 sudionika. "Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima na pruženoj podršci prilikom realizacije akcije uređenja u sklopu projekta Eko HUB Blagaj", navodi se iz 'Novog vala'.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub 'Novi Val' Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta 'Misli o prirodi!' koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Vlada Švedske.