Ante Krešić iz Struga liječi pripravcima meda i ljekovitog bilja

dani meda, dani meda, ante krešić, med, med, lijek, cimet, med, lijek, med, cimet, recept, lijek, lijek, RAK, đumbir, med, pčele, med, Ljubuški, med, topla voda, lijek, voda, med, jutro, med, grlobolja, domaći recept, prirodni sastojci , kašalj, liječi kašalj, Manuka med , niska kiselost želuca, Akutni sinusitis, jačanje imuniteta, med, čurokot, blagodati, Mostar, dani meda
Krešić kaže kako se pčelarstvom počeo baviti prvenstveno iz zdravstvenih razloga jer je bio obolio od karcinoma pluća, a kad je ozdravio, nastavio je pomagati drugim oboljelim osobama.

Po njegovim riječima, velike uspjehe postiže u liječenju tumura  pluća, mozga i prostate, a u zadnje četiri godine počeo je i s liječenjem bračnih parova od neplodnosti.

Krešić napominje da je imao više ponuda da napravi tvornicu koja bi radila na preradi meda i ljekovitoga bilja, ali kako do toga nije došlo zbog deficitarnosti proizvoda, kao što je biljka tilovina ili zanovet, koja je karakteristična samo za kanjon rijeke Neretve, a koju, zajedno s  medom kao konzervansom, koristi posebno za liječenje žlijezda s unutarnjim lučenjem.

Med sam po sebi nije tako ljekovit dok ga se ne pomiješa s hercegovačkim travama, matičnom mliječi, propolisom ili polenom, tvrdi Krešić.

"Matičnu mliječ teško je sačuvati i uglavnom pčelari koriste tzv. 'šokiranje' ili naglo zamrzavanje, ali ja sam pobornik da se uzima kvalitetan med i zatapa na biljke" - objašnjava Krešić i dodaje kako se na  takav način pripravljaju i borove iglice koje imaju odlična svojstva u liječenju tumura, s tim što se iglice ne beru u plastične vrećice, nego se direktno beru u kante s medom koje se nose na mjesta gdje će se zatapati.

U liječenju je, Tvrdi Krešić, bitno koristiti medicinska dostignuća zajedno s prirodnom jer se npr. primjenom kemoterapije u liječenju od tumura ubijaju i zdrave stanice, pa je potrebno te preostale zdrave stanice oporavit prirodnim preparatima.

FENA