BILEĆA Rasprodaja imovine Agroherca vrijedne više od 2.7 milijuna maraka

BILEĆA Rasprodaja imovine Agroherca vrijedne više od 2.7 milijuna maraka
Agroherc Bileća

Stečajni upravitelj Agroherca iz Bileće oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine putem usmenog javnog nadmetanja. Na prodaju su ponuđene nekretnine: silosi, gospodarske zgrade, zgrada tvornicee keksa, mlin, skladište i poljoprivredno zemljište.

Cijela nepokretnost se prodaje u paketu po procijenjenoj vrijednosti u iznosu od 2.773.100 KM. Također, u ponudi je i transformatorska stanica, blindirana (BTS) proizvođač Energoinvest, tip BTS 10/0,4 kV, 630 kVa, proizvedena 1982. godine, čija je početna licitacijska cijena 36.000 KM.

Na licitaciji pravo sudjelovanja imaju pravne i fizičke osobe koja uplate kauciju za nepokretnosti u iznosu od 50.000 KM, a za trafo stanicu u iznosu od 10% od početne licitacijske cijene.

Prodaja navedene imovine obavit će se putem usmenog javnog nadmetanja licitacije 19.5.2021. godine, s početkom u 11 sati u prostorijama Okružnog gospodarskog suda u Trebinju. Tvrtka "Agroherc" iz Bileće, protiv koje je Tužiteljstvo BiH 2017. godine pokrenulo istragu zbog sumnje da pere novac, prije tri mjeseca otišla je u stečaj.