5 nijansi ruževa koje pristaju svakom obliku usana

Vidi originalni članak

Blijedo ružičasta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nježna, pomalo hladna nijansa kakvu nosi Jennifer Garner i Paris Hilton voli nježan, prirodni make-up. Blijedo rozi ruž savršeno pristaje brinetama, a ako u sebi sadrži decentnu dozu svjetlucavog sedefa može izgledati vrlo glamurozno.

"Nijansa boje mesa, koja prati prirodnu boju usana dajućiju tek ton ili dva tamniji efekt trenutno je vrlo popularna. "

Boja pudera

Ruž u boji kože kakav obožava Kim Kardashian decentna je nijansa koja može upotpuniti svaki dnevni, ali i večernji look. Boja pudera u mat ili sjajnoj varijanti naglasiti će usne, a savršeno se slaže s make-upom naglašenih očiju.

Boja mesa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijansa koja prati prirodnu boju usana dajući tek ton ili dva tamniji efekt trenutno je vrlo popularna, a voli je i kraljica Letizia. Ova prirodna boja voli sve vrste make-upa a može se kombinirati uz najjednostavnije komade, ali i najglamuroznije večernje toalete.

Narančasta

Nepravedno zanemaren ruž narančaste boje pravo je make-up osvježenje. Topla i nježna nijansa kakvu nosi manekenka Doutzen Kroes u trenu će osvježiti lice, a najbolje pristaje uz plavu boju kose i brončani ten.

Topla crvena

Crveni ruž je instant podizač stila. Topla nijansa kakvu je prezentirala Sofia Vergara i Molly Sims pristaje gotovo svakoj boji tena te se lako uklapa uz dnevne i večernje kombinacije.

Izvor: zadovoljna.hr

Vezani članci