Zašto su u svijetu slavnih prostitutke 'in'?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Da se ukine najstariji zanat na svijetu, mnogi slavni bi ostali 'kratkih rukava'. Barem nam tako govori iskustvo koje su nam u posljednje vrijeme pružili brojni poznati nogometaši, glumci i drugi brojni članovi elite slavnih. Imaju moć, slavu, novac, pa i ljubav, ali očito je 'platiti' seks postao luksuz bez kojeg ne mogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najaktualniji slučaj je onaj s Wayneom Rooneyjem kojemu očito nije bio dovoljan jedan preljub s 'kraljicom noći', već je pružio reprizu istog događaja nedavno, zbog čega još uvijek traži način da izbjegne rastavu braka od očito, strpljive, supruge.

pak je, zasada, u tabloidima najviše profitirao Tiger Woods, kojemu priznanje da je ženu prevario sa čak sa više od 120 žena, među kojima su bile i prostitutke, nije donijelo ništa drugo osim bezbrojnih isprika po medijima i veliki bijes supruge.

Možemo samo nabrajati imena poznatih koji su odali priznanje najstarijem zanatu svojim sudjelovanjem i za to masno plaćali, no razlog i dalje ostaje omiljena tematika stručnjaka, koji ni dan danas ne pronalaze odgovor za ovu zagonetku.

Je li se njeno riješene krije u izjavi Charlieja Sheena: 'Ne plaćam ženama da bi spavale sa mnom. Plaćam ih da poslije odu!' ili u nečemu drugom,  pa zaključite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

izvor: dnevnik.ba

Vezani članci