FOTO  Vratila se Nova TV, Ponuda obogaćena novim kanalima, samo na HOME.TV-u

Vidi originalni članak

Naime, u ponudu je vraćena Nova TV, jedan od najtraženijih i najgledanijih kanala. U pomno biranoj programskoj shemi ističu se najgledanija središnja informativna emisija 'Dnevnik Nove TV', informativni magazin 'Provjereno', te najgledaniji lifestyle magazin 'IN magazin'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, HOME.TV, ekskluzivno, samo u svojoj ponudi, ima kanale koji će posebno obradovati djecu i mlađu populaciju, ali i sve one koji su željni novih znanja iz svih područja, te engleskog jezika i povijesti.

Riječ je o kanalima English Club, Da Vinci Learning i H2.

English Club je edukativni TV kanal za učenje engleskog jezika. Namijenjen je cijeloj obitelji. Sastavljen je od niza različitih emisija, dokumentarnih, igranih i crtanih filmova, te glazbenih videospotova, prilagođenih učenju engleskog jezika. Osmislili su ga i razvili iskusni metodičari i nastavnici engleskog jezika. Kanal je, naravno, na engleskom jeziku (http://english-club.tv/).

Da Vinci Learning je inovativni i jedinstveni znanstveno-edukativni TV kanal namijenjen cijeloj obitelji. Da Vinci Learning pruža mogućnost edukacije, zabave i inspiracije u vašem domu. Preveden je na hrvatski jezik, a nudi i mogućnost korištenja snimalice (http://www.davinci-learning.com/hr).

H2 se bavi zanimljivim povijesnim podacima, osobama i događajima, a ističe se vrhunskom produkcijom. Istražuje povijest znanosti, ratova, drevnu i suvremenu povijest (http://www.history.ca/h2-shows/).

Uvođenjem, ekskluzivno, novih kanala u HOME.TV ponudu, HOME.TV se pozicionira kao društveno-odgojni, odgovorni i korisni brend, koji, uz komponentu edukacije i zabave, informiranja i podizanja svijesti, okuplja cijelu obitelj, obogaćuje znanje, te širi vidike.

Inače, svi novi kanali nalaze se u sklopu Osnovnog paketa HOME.TV usluge.

Vezani članci