VOĐA GLOBALNOG PEDOFILSKOG LANCA Uskoro u javnost izlaze dokumenti sa suđenja Jeffreyu Epsteinu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Imena više od 170 ljudi koji su povezani sa osuđenim seksualnim prestupnikom Jeffreyem Epsteinom, uključujući njegove bivše zaposlenike i žrtve, biti će objavljena u sudskim spisima koji će biti otpečaćeni uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federalna sutkinja Manhattna Loretta Presca danas je naložila da se otvori za javnost sudska dokumentacija koja je dugo bila zapečaćena u okviru tužbe koju je još 2015. godine podnijela Virginija Roberts Giuffe protiv Epsteinove najbliže suradnice Ghislaine Maxwell, prenosi New York Post.

Prema ovoj presudi, desetine pojedinaca koji su u različitim sudskim podnescima povezanim sa tužbom bili označavani kodnim imenima, po svemu sudeći će biti javno identificirani kada materijali budu u potpunosti otpečaćeni, moguće već sutra.

Bivši predsjednik SAD Bill Clinton, bio je također spomenut u sudskim dokumentima vezanim za misteriozno umrlog pedofila Epsteina i označen je kodnim imenom "John Doe 36", navodi se u izvještaju.

Clinton (77) se spominje više od 50 puta u redigiranim dokumentima vezanim za tužbu Virginije Giuffre protiv Epsteina iz 2015. godine, navodi ABC News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će biti imenovan mnogi optuženi i navodne žrtve, zajedno sa ljudima koji su godinama radili za Epsteina i bili dio njegovog užeg kruga ili su, kako se sumnja sudjelovali u njegovim zločinima.

Među njima je i britanski princ Andrew, sa kojim su Maxwell i Epstein navodno organizirali seksualne prijestupe u više navrata.

Epstein je bio vlasnik privatnog otoka koji je i dan danas obavijen velom misterije. Različite teorije imale su različite smjerove, a pretpostavljalo se da su na otoku pripadnicima elite, jet seta i visoke politike Epstein i Maxwell podvodili maloljetnice.

Epstein je nakon privođenja pronađen obješen u svojoj zatvorskoj ćeliji. Službeno je riječ o samoubojstvu, no mnogi sumnjaju u to. 

Vezani članci