POTRAGA ZA DANKOM Policija pretražuje mjesta koja su ubojicama dobro poznata

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Potraga za tijelom djevojčice Danke Ilić (2) iz Bora traje već danima, a kako Blic saznaje, sada se provjeravaju svi šahtovi i rezervoari te prirodni i umjetni sustavi za navodnjavanje jer osumnjičeni za ubojstvo, Dejan Dragijević i Srđan Janković, kao radnici JKP "Vodovod" po prirodi posla dobro poznaju te sustave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banjsko polje bilo je ključno mjesto prvih dana potrage za Dankom. Veliki broj policajaca i vatrogasaca i svih ostalih koji su pomagali u potrazi pregledali su šumu i svaki pedalj Banjskog polja - od grmlja, šupa, nedovršenih objekata, pa sve do septičkih jama, bunara i šahtova. No, tijelo nisu našli.

Ubrzo su uhitili dvojicu osumnjičenih - Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića. Dragijević je na saslušanju u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru priznao kako je udavio djevojčicu, a da su mu u premještanju tijela pomogli otac Radoslav i brat Dalibor, koji su također radili u JKP "Vodovod".

Usprkos priznanju Dejana da je počinio ubojstvo, a Dalibora da je pomogao bratu da sakrije tijelo, još se ne zna gdje je sakriveno tijelo djevojčice.

U međuvremenu je Dalibor preminuo u policijskoj postaji tijekom zadržavanja, a policija već danima stoji ispred obiteljske kuće Dragijević u kojoj je ostala samo Dejanova majka Svetlana.

Vezani članci