Ostojić napustio HDZ 90 zbog HDZ BiH, 90-ka tvrdi da je to napravio zbog osobne pozicije u HT-u

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Ostojić vrhu stranke najviše zamjera izigravanja koalicije sa HSP-om BiH, kao i potpisavanje Sporazuma sa HDZ-om BiH.

Inače, Ostojić je kazao kako ga podržava većina članova HDZ-a 90-te Općinskog odbora Čitluk, te kako su i oni najavili istupanje iz stranke.

Nakon Ostojića, javila se njegova dosadašnja stranka HDZ 1990 koja tvrdi sljedeće:

Kada je u pitanju postupanje gosp. Željka Ostojića onda se ono treba isključivo vezati uz činjenicu njegove osobne pozicije u HT Mostar, a sve u svjetlu nedavnih događanja oko imenovanja Uprave HT Mostar. U odnosu na određena politička stajališta gosp. Ostojić je imao prigodu prezentirati stajališta Općinskog odbora Čitluk, ali nije bilo nikakvog institucionalnog izražavanja nezadovoljstva politikom HDZ1990.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesporno je kako nezadovoljavajući izborni rezultat u kombinaciji s lošim odzivom birača ne odražava stvarno raspoloženje pučanstva općine Čitluk spram HDZ1990, tako da realizacija osobnih interesa i u ovom slučaju predstavlja osnovni motiv za navodno političko razmimoilaženje.

HDZ1990 ostaje pri dosljednom vođenju svoje politike temeljene na jasnim političkim principima, a ne na pojedinačnim osobnim interesima, stoji u priopćenju Ureda za informiranje "devedesetke".

Vezani članci