Usta moja hvalite me sama: Nikšić je najbolji premijer FBiH od njezina osnutka

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...8. međunarodnoga sajma poljoprivrede i prehrambene industrije - Sajma šljive, na kojemu je ove godine, prvi put, organiziran i Info-štand Federalnoga ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Ivanković Lijanović  je sudjelovao na svečanosti otvorenja te najstarije specijalizirane sajamske manifestacije u BiH i tom se prilikom obratio okupljenim gostima, uzvanicima, izlagačima i posjetiteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog pogrešne politike u posljednjih 15 godina, bez zaštite i s nedovoljno poticaja, proizvodnja hrane je kod nas došla na rub propasti. Trenutačno, pet puta više uvozimo hrane nego izvozimo, i svake godine iz naše zemlje za hranu ode oko 2 milijarde KM. Stoga, hvala svima koji proizvode hranu. Svi oni imat će moju nesebičnu potporu, a zahvaljujući najboljem premijeru FBiH od njezina osnutka, imat će potporu i Federalne vlade. Zajedničkom borbom pobijedit ćemo sve one koji nam budu stajali na puta da osiguramo dovoljno hrane za domaće stanovništvo“,kazao je Ivanković-Lijanović.


Da nije žalosno bilo bi smiješno, ali to je realnost današnje BiH. Usta moja hvalite me sama, očito je novi slogan platformaške vlasti i države za čovjeka. Ukoliko nastave kao što su i počeli ova najava ne znači ništa drugo nego da ćemo uz hranu koju nam oni nabave ostati gladni.

hercegovina.info

Vezani članci