Severinin broš 317.625

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Na upit novinara brzo smo doznali da je to cifra tj. broj nezaposlenih u Hrvatskoj a da je broš, inače nezaobilazan premijerkin modni detalj, zapravo poruka premijerki Kosor na stanje nezaposlenosti u lijepoj našoj.

Neki malo zločestiji pomislili su da je to trenutna „kilometraža“ naše Sevke,ali su odahnuli (poneki i uzdahnuli) na rješenje misterije. Dok naša Sevke sve češće pjevucka klasične narodnjake podgrijane na el.gitari pop-rocka kako bi se bolje prodavali nama Hrvatima željnim i tog melosa,očito je da Sevke sve češće bocka našu premijerku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukob je počeo još prošle godine kada je Sevke poručila na jednom koncertu premijerki da promijeni zakon o oplodnji ako za to „ima muda“.

Premijerka Kosor na tu prvu provokaciju u intervjuu TV Nova to nije željela komentirati jer kako je izjavila nebi se spuštala na nivo osobe koja je to izjavila.

Naša Sevke tako i dalje luta od „djevojke sa sela“ kad je voljela miris prirode pa do djevojke koja „voli miris kamiona“ te je očito da se izgubila i sa posljednjim ciframa na reveru,a nama prodaje (ako baš voli rječnik o mudima)  "muda pod bubrege" sa svojim narodnjacima.

Mi bi joj poručili da odradi prepjev nekad vrlo popularne pjesme „ta tvoja barka mala što jedva u nju stanem, a ja sam je brodom zvala…“ od Ljupke Dimitrovske.

A svi smo vidjeli kako Sevke „ljuljala“ barku a sad „ljuljka“ i kroz politiku na svoj način. Imala bi što naučiti naše političare, to je očito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darko Dominiković/posavski-obzor.info

Vezani članci