HDZBIH HBŽ: Martin u Livno, Martin iz Livna

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

... predsjedništva BiH Borjana Krišto nije smjela doći na sučeljavanje gospodinu (drugu) potrošenom skojevcu u izlizanom mantiliću još iz onog vremena .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netko ipak zna tko je taj Martin Raguž i kako je u Livno došao kao cirkusant koji je umorne livnjake zabavljao petnaestak minuta pričom o ljubavi prema Livnu i Livnjacima .
Poručujemo da se Borjana Krišto nije bojala  sučeliti nigdje a kamoli u rodnom Livnu ! Ona je uistinu tog dana, sudjelovala na predizbornim skupovima čiji su datumi davno prije bili određeni.

A Borjana, ona je tu, s nama svaki dan i u svakoj prilici, ona je dite livanjske bure i ponosnih Livnjaka.Ugrađena je u sve kapitalne infrastrukture projekte, ona je na osmijesima  djece s posebnim potrebama, ona je radost u školskim dvorištima, ona je u pomoći  bolesnima i starima, među braniteljima i njihovim obiteljima, među stradalnicima Domovinskog rata, ona je dobra duša ovog kraja ona je naša i iz nas.
A Martin, Martin je slučajno svratio u Livno i upućeni kažu da ništa nije imao pametnije raditi u finišu predizborne kampanje osim što je prosuo nekoliko fraza u cilju bacanja prašine u oči livnjacima i poticanja još većeg hrvatskog jala.

Pitamo se mi Livnjaci: Što nam to Martin dobra donese i što to učini za Livno u protekle četiri godine vladavine HDZ 1990?

Pametni kažu: Ništa, osim da se  još jednom obistinila ona stara: Martin u Livno …Martin iz Livna ….  
ŽO HDZ BiH HBŽ

Vezani članci