Thompson pakira kofere za Švicarsku

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

− Thompson i njegov prateći band najnoviji incident drže za najobičniju medijsku spekulaciju − kaže njegov menadžer Zdravko Barišić, tvrdeći da ih takve nakane neće osujetiti u realizaciji davno preciziranoga koncertnog plana.

− Ni od koga nismo dobili nikakve službene ni formalne odluke o zabrani ulaska u Švicarsku, kao i održavanja najavljenoga koncerta. Samim tim smatramo da smo i dalje na udaru raznoraznih medijskih spekulacija. No, to nas neće odvratiti u našem naumu. U Švicarsku ipak idemo − kaže Barišić, navodeći da je cijeli Thompsonov tim doslovce šokiran ovakvim razvojem situacije.

Barišić je negirao tvrdnje švicarskih medija o otkazivanju subotnjega koncerta, navodeći kako pjevač i njegova pratnja ne mogu vjerovati da bi Švicarska, kao zemlja istinske demokracije, mogla donijeti takvu odluku.

− Thompson je čovjek bez prekršajnih ili kaznenih prijava i ne vidimo razloga da bi mu se uskraćivao ulazak u tu zemlju. Zna se vrlo dobro da se takve odluke donose kad su u pitanju osobe kriminalnog miljea, među koje ni Marko ni itko iz njegove pratnje ne spadaju – kaže Zdravko Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

slobodna dalmacija/hercegovina.info

Vezani članci