Pod okriljem noći u Vukovaru postavljene prve ćirilične ploče!

Vidi originalni članak
Kako doznaje portal dnevno.hr s više strana, ploče su podstavljene pod okriljem policijske zaštite na tri od četiri lokacije. U gradu vlada opsadno stanje.

Podsjetimo, jučer su se oglasili iz Stožera za obranu Vukovara i upozorili vladajuće da će, ukoliko ustraju na postavljanju ploča, braniti Vukovar svim snagama. To se ovog jutra i dogodilo; na tri od četiri planirane lokacije postavljene su ploče. Stožer je organizirao straže koje su u 6 sati trebale početi s dežurstvima, no Vlada ih je preduhitrila - ploče su postavljene oko 5 sati. Došavši na teren, članovi Stožera zatekli su specijalce koji su osiguravali mjesta gdje su ploče postavljane. Nakon toga su se branitelji uputili na četvrtu lokaciju, zgradu Vukovarsko-srijemske županije, te blokirali pristupnu cestu. Policija je pak blokirala sve pristupne ceste Vukovaru. Kako doznajemo, branitelji će policiji 'pod nos' staviti transparente s natpisima koji će podsjetiti koliko je ljudi poginulo da Vukovar ne bi bio Bykobap.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon smrti Zvonka Bušića, Vlada je još jednom pokazala svoje pravo lice. Pod okriljem noći, u strahu od naroda te uz jake snage MUP-a, ploče su postavljene. O daljnjem razvoju događaja ćemo vas pravovremeno izvijestiti.

Vezani članci