Odvjetnik Paravinje: Svjedoci tvrde da Antonija nije ušla u kamion

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Sedamnaestogodišnja Antonija Bilić nestala je 7. lipnja dok je stopirala na mostu u Čikoli i od tada joj se gubi svaki trag.

Odvjetnik obitelji Bilić Vinko Ljubičić rekao je da postoje novi svjedoci koji bi trebalo da potvrde ulazak u Paravinjin kamion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baica kaže da postoji mogućnost da Paravinja bude vraćen u BiH prije optužnice i suđenja, pa da onda opet bude vraćen na suđenje u Hrvatsku, javili su hrvatski mediji.

Paravinju su jučer ispitivali hrvatski i srpski policajci zbog navodne umiješanosti u ubojstvo srpske novinarke Radislave Dade Vujasinović.

Vozač kamiona Dragan Paravinja nalazi se u pritvoru u šibenskom zatvoru zbog sumnje da je ubio Drnišanku Antoniju Bilić i pokušao dva silovanja na području Hrvatske. On je pred šibenskim istražnim sudijom ranije negirao da je ubio Bilićevu.

Paravinja je poslije višednevne potrage uhićen 26. lipnja na području Srpca u Republici Srpskoj. Iz BiH je izručen Hrvatskoj pošto je nepravomoćno osuđen na dvije godine i deset mjeseci zatvora zbog pokušaja silovanja 2002. godine na Palama.

Prije nekoliko dana pojavile su se špekulacije da bi Paravinja mogao imati saznanja o ubojstvu srpske novinarke, pa su se policija Hrvatske i Srbije dogovorile o dodatnom ispitivanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna

Vezani članci