Odvjetnik Paravinje: Svjedoci tvrde da Antonija nije ušla u kamion

Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, potraga za antonijom bilić, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Krunoslav Borovec, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, ubojstva, Hrvatska, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Drniš, tuga, Antonija Bilić, ispraćaj, Drniš
Sedamnaestogodišnja Antonija Bilić nestala je 7. lipnja dok je stopirala na mostu u Čikoli i od tada joj se gubi svaki trag.

Odvjetnik obitelji Bilić Vinko Ljubičić rekao je da postoje novi svjedoci koji bi trebalo da potvrde ulazak u Paravinjin kamion.

Baica kaže da postoji mogućnost da Paravinja bude vraćen u BiH prije optužnice i suđenja, pa da onda opet bude vraćen na suđenje u Hrvatsku, javili su hrvatski mediji.

Paravinju su jučer ispitivali hrvatski i srpski policajci zbog navodne umiješanosti u ubojstvo srpske novinarke Radislave Dade Vujasinović.

Vozač kamiona Dragan Paravinja nalazi se u pritvoru u šibenskom zatvoru zbog sumnje da je ubio Drnišanku Antoniju Bilić i pokušao dva silovanja na području Hrvatske. On je pred šibenskim istražnim sudijom ranije negirao da je ubio Bilićevu.

Paravinja je poslije višednevne potrage uhićen 26. lipnja na području Srpca u Republici Srpskoj. Iz BiH je izručen Hrvatskoj pošto je nepravomoćno osuđen na dvije godine i deset mjeseci zatvora zbog pokušaja silovanja 2002. godine na Palama.

Prije nekoliko dana pojavile su se špekulacije da bi Paravinja mogao imati saznanja o ubojstvu srpske novinarke, pa su se policija Hrvatske i Srbije dogovorile o dodatnom ispitivanju.

Srna