Živu ju zakopao u grob - spasili ju dijamanti sa zaručničkog prstena!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Spasila ju, kaže, tri dijamanta s njezinog prstena!

Michelin Lewandowski koju je mladić Marcin Kasprzak (25), s kojim ima trogodišnjeg sina, živu zakopao u šumi, a ona se potom spasila jer je rukama mahnito kopala da bi došla do zraka, otkriva kako ju je spasio dijamantni prsten koji je imala na ruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijamantom je presjekla traku s kojom je bila vezana kako bi oslobodila ruke i potom je krenula u bitku za život.

- Ta tri dijamanta na mom zaručničkom prstenu spasila su mi život - kaže za britanske medije Michelin. - Najprije sam presjekla ljepljivu traku kojom su mi bile vezane noge. Onda sam prsten vratila na prst i rukom probila oko kartonsku kutiju. Na mene sručila silna gomila zemlje. Vjerovala sam kako je to ipak kraj, ali onda sam vidjela i neko svjetlo. Bio je to djelić neba.

Mislili da je u nesvijesti - na sreću bila je budna

To je dio svjedočenja nesretne žene na suđenju njezinom dečku i ocu njena djeteta, Marcinu Kasprzaku za pokušaj ubojstva, za što se tereti zajedno sa svojim prijateljem.

Stravičan zločin: Živu zaručnicu zakopao u šumi - izbavila se golim rukama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasprzak je, podsjetimo, svoju djevojku Michelin najprije omamio pištoljem, oblijepio joj usta i noge trakom i strpao u kartonsku kutiju. U prtljažniku automobila odvezao je do šume i tu ju živu zakopao. Pomagao mu je prijatelj Patryk Borys (18).

Vjerovali su kako će djevojka brzo ostati bez zraka jer je već u nesvijesti, ali ona je bila budna. Na sudu niječu da su je željeli ubiti. A ono najstrašnije zbog čega se sve dogodilo je izjava Marcina kako mu je djevojka dosadila.

Izvor: javno.hr

Vezani članci