VIŠE OD DOZVOLJENOG Racija u kafiću: U objektu zatečeno 100 osoba, a uhićeno ih osam

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Sarajevske županije (SŽ) izvršili su raciju u ugostiteljskom objektu 'Trezor' u ulici Kranjčevićeva u centru Sarajeva, u kojem je zatečeno oko 100 osoba, piše 'Dnevni avaz'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prilikom uhićeno je osam osoba zbog sumnje da su počinili krivična djela. Sedam osoba se sumnjiči za posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga te jedna osoba za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je priopćeno iz sarajevske policije, kod osumnjičenih je pronađena određena količina droge, dok je, također određena količina droge pronađena u objektu kao odbačena, te je ista izuzeta u sklopu izvršenog očevida, koji je obavljen po ovlaštenju dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva SŽ koje je upoznato o navedenom i pod čijim nadzorom se nastavlja dalji rad na dokumentiranju izvršenih krivičnih djela.

Kod jedne osobe je pronađeno hladno oružje i protiv osumnjičenog će biti poduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Tijekom navedenih aktivnosti inspektori Županijske uprave za inspekcijske poslove, kojima su asistirali policajci u vršenju poslova iz njihove nadležnosti, izdali su odgovornoj osobi prekršajne naloge sa izrečenim novčanim kaznama u ukupnom iznosu od 7.000 KM, kao i mjeru privremene zabrane rada navedenog objekta, nakon čega je objekat zatvoren.

Osumnjičeni su smješteni u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a SŽ, te će se tijekom dana nad istim izvršiti kriminalistička obrada.

Vezani članci