Spasili ženu od suicida

Vidi originalni članak

Pedesetdvogodišnja Z. T. skočila je u bunar pored napuštene kuće u namjeri da se ubije, ali su tragediju spriječili policajac i vatrogasac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj je policiji prijavljen u srijedu oko 02.25 sati kada je maloljetna kćerka Z. T. obavijestila policiju da je njena majka inače psihijatrijski bolesnik napustila kuću.

U prijavi je kćerka navela da strahuje da će njena majka izvršiti samoubojstvo, jer je to isto već pokušala učiniti u siječnju ove godine. Odmah nakon prijave pred kuću su došli policajci iz Dervente. Nakon obilaska terena zajedno s članovima obitelji utvrdili su da je Z. T. najvjerojatnije skočila u bunar pored kuće u kojoj se trenutno nitko ne nalazi.

– Na lice mjesta su odmah upućeni radnici Teritorijalne vatrogasne postrojbe Derventa i Službe hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, te nakon što je utvrđeno da osoba koja je skočila u bunar daje znake života i da se nalazi u bunaru u kojem ima vode, pristupilo se njenom spašavanju, izjavila je Dragana Kerkez glasnogovornica Policijske uprave Doboj.

Vidjevši nesretnu ženu, koja se nakon pada zakačila za dasku u bunaru, policajac i vatrogasac su spustili ljestve i uz pomoć konopca vezali ženu i izvukli je na površinu. Žena je bez vidnih ozljeda i u svjesnom stanju prevezena u Dom zdravlja Derventa, a potom u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju.

Vezani članci