Spasili ženu od suicida

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em

Pedesetdvogodišnja Z. T. skočila je u bunar pored napuštene kuće u namjeri da se ubije, ali su tragediju spriječili policajac i vatrogasac.

Slučaj je policiji prijavljen u srijedu oko 02.25 sati kada je maloljetna kćerka Z. T. obavijestila policiju da je njena majka inače psihijatrijski bolesnik napustila kuću.

U prijavi je kćerka navela da strahuje da će njena majka izvršiti samoubojstvo, jer je to isto već pokušala učiniti u siječnju ove godine. Odmah nakon prijave pred kuću su došli policajci iz Dervente. Nakon obilaska terena zajedno s članovima obitelji utvrdili su da je Z. T. najvjerojatnije skočila u bunar pored kuće u kojoj se trenutno nitko ne nalazi.

– Na lice mjesta su odmah upućeni radnici Teritorijalne vatrogasne postrojbe Derventa i Službe hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, te nakon što je utvrđeno da osoba koja je skočila u bunar daje znake života i da se nalazi u bunaru u kojem ima vode, pristupilo se njenom spašavanju, izjavila je Dragana Kerkez glasnogovornica Policijske uprave Doboj.

Vidjevši nesretnu ženu, koja se nakon pada zakačila za dasku u bunaru, policajac i vatrogasac su spustili ljestve i uz pomoć konopca vezali ženu i izvukli je na površinu. Žena je bez vidnih ozljeda i u svjesnom stanju prevezena u Dom zdravlja Derventa, a potom u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju.