Majka poginule Ivane Obad: Ne mogu zaspati od kad je nema...

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Noći su mi najteže. Ne mogu spavati. Ona je bila moja mala Ivana s kojom sam razgovarala kao s prijateljicom. Od rođenja je bila posebeno dijete, razigrana, vesela, emotivna i puna pažnje prema svima. Osjećam da je ona tu oko mene, priča s tugom u očima Vinka Obad, majka tragično preminule studentice Ivane Obad (20). Ona je poginula u stravičnoj nesreći kraj Bosiljeva u Ferrariju koji je vozio Marin Čolak (26). Za Ivanom tuguju otac Milan, mlađe sestre Marija i Anđela te brat Mihael. Trenutak kad su saznali za Ivaninu smrt bio im je jeziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
VIDEO: Čolak s 200 na sat odvezao Ivanu Obad u smrt!

- Zazvonio je telefon i vidim meni nepoznati pozivni broj. Poklopila sam jer sam mislila da zovu iz neke agencije za prodaju. Ponovno je zazvonio pa sam se javila. S druge strane sam čula muški glas koji me pitao: "Sjedite li ili vozite auto?". Potom su me pitali je li Ivana Obad moja kći - prepričava nam drhtavim glasom Vinka Obad.

Upitala je je li Ivana živa jer se sjetila da je tog dana putovala za Rijeku.

- Nažalost, ne, bila je s jednim dečkom - kazao je Vinki policajac iz Duge Rese.

- Pitala sam je li momak živ, a on je odgovorio kratko da. Nisam mogla vjerovati u gubitak moje Ivane pa sam čovjeka s druge strane žice pitala tko je on, rekla sam mu da mi ne laže. Nisam mogla prihvatiti da je više nema - kazala nam je Vinka.

- Primili smo brzojav sućuti obitelji Čolak - dodala je. U osnovnoj školi Ivana je provodila sate u knjižnici, pisala pjesme, zavšila glazbenu školu, pjevala u zboru Anđeli. Uz studij geološkog inženjerstva planirala je upisati i studij arhitekture, odnosno dizajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Neumu pokopana tragično preminula Ivana Obad

Ivana je lani u izboru lokalnog portala izabrana za Miss Dubrovnika. Prije nesreće planirala je doći kući u Dubrovnik i provesti vikend s najmilijima. Nažalost, došla je, ali ne živa. Obitelj, prijatelji i sugrađani su je pokopali u nedjelju.
I protiv Opačka podnijeli prijavu zbog nesreće

Dalibora Opačka, vozača Nissana s kojim se Čolak utrkivao kobnog dana na cesti kraj Bosiljeva, uhitili su u utorak. Nakon što je dao iskaz u policiji, pustili su ga na slobodu. Protiv njega će, kao i protiv vozača Ferrarija Marina Čolaka, podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

Čolak je još u karlovačkoj bolnici, gdje se oporavlja od nesreće.
Vožnju snimali kamerama u autima?

Nesreću u kojoj je poginula Ivana navodno su snimile kamere u oba automobila, piše Večernji list. Navode da su snimke s utrka često objavljivali na internetu. Kako je Ferrari Marina Čolaka izgorio, policija traži izuzimanje kamere iz Nissana Dalibora Opačka.

Vezani članci