Iz šume u koju je pobjegao Paravinja čula se pucnjava

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kako javlja novinar Nezavisnih sa lica mjesta, u potragu se uključio i helikopter sa termo kamerom, koji pretražuje šumu u koju se pred policijom sklonio odbjegli Paravinja.

Osim policije, u potjeru se uključilo i stotinu lovaca iz lokalnog lovačkog udruženja "Srna", koji pretražuju teren. U trenucima pisanja najnovijih informacija sa terena, u šumi u kojoj se nalazi Paravinja, začuli su se pucnji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je Paravinju danas poslije podne opkolila u selu Donji Srđevići, kod Srpca, ali je za dlaku izbjegavao hapšenje. Paravinja se nalazio bukvalno metar od policajaca koji s došli za njim.

On se iz Hrvatske sa suprugom Milijanom još u ponedjeljak uputio u Srbac, gdje imaju rodbinu, što su doznali pripadnici policije Republike Srpske.

Njegova supruga i ujak Jakov Vidović su privedeni, dok se Dragan dao u bijeg, i to čim je ugledao policijsku ophodnju kod ujakove kuće, u koju je netom prije stigao.

Sve raspoložive policijske snage krenule su u potragu za tim muškarcem smeđe kose i plavih očiju, koji je na sebi imao crnu majicu dugih rukava, crne hlače i plave patike.

Jedan mještanin Donjih Srđevića kazao je za Nezavisne da su Dragan i Milijana u to selo došli tek popodne, a nedugo nakon toga stigla je i policijska ophodnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Dragan ovdje ima ujaka, kod kojeg je došao, i sjedili su ispred kuće. Ubrzo je stigla policija, a Dragan je pobjegao u šumu, koja se nalazi odmah do kuće. Milijana i Draganov ujak, Jakov Vidović, privedeni su i saslušavaju ih - rekao je ovaj mještanin.

Vezani članci