Iz šume u koju je pobjegao Paravinja čula se pucnjava

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
Kako javlja novinar Nezavisnih sa lica mjesta, u potragu se uključio i helikopter sa termo kamerom, koji pretražuje šumu u koju se pred policijom sklonio odbjegli Paravinja.

Osim policije, u potjeru se uključilo i stotinu lovaca iz lokalnog lovačkog udruženja "Srna", koji pretražuju teren. U trenucima pisanja najnovijih informacija sa terena, u šumi u kojoj se nalazi Paravinja, začuli su se pucnji!

Policija je Paravinju danas poslije podne opkolila u selu Donji Srđevići, kod Srpca, ali je za dlaku izbjegavao hapšenje. Paravinja se nalazio bukvalno metar od policajaca koji s došli za njim.

On se iz Hrvatske sa suprugom Milijanom još u ponedjeljak uputio u Srbac, gdje imaju rodbinu, što su doznali pripadnici policije Republike Srpske.

Njegova supruga i ujak Jakov Vidović su privedeni, dok se Dragan dao u bijeg, i to čim je ugledao policijsku ophodnju kod ujakove kuće, u koju je netom prije stigao.

Sve raspoložive policijske snage krenule su u potragu za tim muškarcem smeđe kose i plavih očiju, koji je na sebi imao crnu majicu dugih rukava, crne hlače i plave patike.

Jedan mještanin Donjih Srđevića kazao je za Nezavisne da su Dragan i Milijana u to selo došli tek popodne, a nedugo nakon toga stigla je i policijska ophodnja.

- Dragan ovdje ima ujaka, kod kojeg je došao, i sjedili su ispred kuće. Ubrzo je stigla policija, a Dragan je pobjegao u šumu, koja se nalazi odmah do kuće. Milijana i Draganov ujak, Jakov Vidović, privedeni su i saslušavaju ih - rekao je ovaj mještanin.