DETALJI PLJAČKE NA BENZINSKOJ Dvije osobe prijetile predmetom umotanim u platno, iz sefa otuđili novac i pobjegli pješke

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dvije nepoznate osobe noćas su opljačkale benzinsku crpku 'Hifa Oil' uz magistralni put M-17 u mostarskom naselju Luka.

"U noći 14/15.11.2022. godine, u 03.50 sati, PU Mostar je obaviještena da je na benzinskoj crpki 'Hifa Oi' na adresi Put za Opine izvršeno razbojstvo. Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije i utvrdili da je izvršeno razbojstvo nad djelatnikom crpke od strane dvije nepoznate maskirane osobe koji su uz prijetnju predmetom umotanim u platno, a koji je izgledom asocirao na pušku, naredili djelatniku da otključa sef iz kojeg su otuđili novac", kazali su iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa



O svemu su odmah upoznate sve policijske patrole na terenu, Odjel krim. policije i  tužitelj, te su poduzete potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela. Kako se već ranije pisalo, osumnjičeni su pobjegli pješke prema naselju 'Dolina sunca'.

Prema neslužbenim informacijama vrijednost otuđenog novca je oko 9 tisuća maraka.

Podsjetit ćemo kako je ovo druga pljačka u kratkom razdoblju na području Mostara. Prije nekoliko dana zabilježena je krađa automobila u središtu Mostara, te je istim provaljeno u poslovnicu tržnog centra 'Bingo' kod Bafo naselja. Iz unutrašnjosti prostora gdje se nalazi mjenjačnica, tada je otuđen sef iz kojeg je ukraden veći iznos novca.

Vezani članci