Veliki odaziv na tribini generala Glasnovića u Tomislavgradu

Vidi originalni članak
Više stotina nazočnih pljeskom je prekidalo generala Glasnovića odobravajući njegove stavove tijekom tumačenja njegovoga slogana izrečenog kroz tri riječi: PRAVDA, INTEGRITET, PROSVJETLJENJE. Piše Tomislavcity.

Rijetko koji političar je u stanju vojnički reći "ja ću naprijed, a vi za mnom". Upravo to je rekao general Glasnović ističući da se u punoj slobodi odlučio na samostalan izlazak na izbore jer kako kaže „nisam mogao pasivno promatrati i klimati glavom, nisam takav čovjek". Svoje izlaganje završio je emotivnim osobnim svjedočenjem razgovora s pokojnom Ljiljom Zrnom koja mu je rekla: „Ničeg se ne bojim, ma i deset života bih dala za svoju Hrvatsku." Pozvao je sve koji su mogućnosti da ne prespavaju 10. i 11. rujna nego da svojim glasom i olovkom kao oruđem izbore da se čuje i njihov glas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tribini su se predstavili i drugi kandidati s neovisne liste Željka Glasnovića, svi redom svjedočeći da im nije bitan njihov osobni uspjeh, nego podrška i potpora gospodinu Željku Glasnoviću, generalu.

Vezani članci