U krugu Aluminija forum podrške LGBT zajednici, za medije zatvoreno

M. Jurić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Aluminij Industries danas je domaćin Equality foruma, koji se pod geslom  "Stvaranje plodnog okruženja za svijest zajednice i poduzeća, slaveći različitost i potičući društvene promjene" održava od 11.30 do 17.30 u prostorijama tog poduzeća. Zanimljivo, medijima nije dozvoljen pristup, te su našem fotoreporteru kazali da je događanje zatvoreno za medije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govornici su, barem je tako najavljeno, veleposlanik Izraela u BiH Noah Gal Gendler, direktor M.T Abraham Grupe Amir Gross Kabiri, psiholog Mateo Čovčić, profesor Damir Banović, voditeljica odjela za ljudske resurse Aluminij Industriesa Dragana Kraljević, asistentica na Sveučilištu u Mostaru doc.dr.sc Ivona Čarapina Zovko, Marko Mihailović, direktor Pridea Srbija, te Nejra Neimarlija Roić, ispred USAID-a.

Poput medija, ni radnici koji su prije tri dana na kapiju Aluminija htjeli položiti vijence nisu ušli u krug Aluminija. Aluminij Indrustries javno i na službenim stranicama podržava LGBT zajednicu u BiH. 

 Tako je i prva sesija današnjeg foruma jednakosti položaj LGBT zajednice u BiH i poteškoće s kojima se susreću na tržištu rada, a cijelu najavu pogledajte ovdje. 

 

Vezani članci