SVE IM IDE OD RUKE Jedna od najjačih tvrtki u Hercegovini traži još radnika

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jedna od najvećih kompanija u Hercegovini ali i cijeloj BiH, ne prestaje rasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Violeta traži novih 15 radnika zbog povećane količine posla i širenja kapaciteta u proizvodnom sektoru u Grudama i Lasti Čapljini, izvještava BiznisInfo.ba.

Ovog puta traži se 10 radnika u Grudama, i pet koji će pojačati tim Laste u Čapljini.

Podsjetimo da je Violeta 2019. kupila tvornicu slatkiša Lasta Čapljina, čiji se proizvodi već nalaze na policama marketa širom BiH i regije. Potom je Violeta lani preuzela i firmu u Austriji Schmid Maissau. Riječ je o brendu poznatih austrijskih medenjaka koji je star čak 110 godina.

Osim velikog uspjeha sa Lastom, konstantno se širi proizvodnja u Grudama. Nedavno su pisali da je u tijeku izgradnja novog proizvodnog pogona kartonske ambalaže. Riječ je investiciji vrijednoj 30 milijuna eura, a pogon će biti na svjetskoj razini.

Kompanija Violeta, također, uskoro kreće s gradnjom trgovačkog centra koji će se nalaziti u centru Gruda, ali i hotela visoke kategorije s popratnim sadržajem u istom gradu. Ovo je još jedna od investicija hercegovačkog giganta koji ulaže u raznim oblastima, uključujući hotelijerstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Violeta je prošle godine ostvarila rekordne prihode od čak 372 milijuna KM, što je za čak 90 milijuna KM više nego godinu ranije.

Vezani članci