Sretan nam Dan neovisnosti BiH

Vidi originalni članak
Referendumsko pitanje je glasilo: "Jeste li za suverenu i neovisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH - Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?"

Danas je 1.ožujak 2014. godine. Dan je državnosti BiH, blagdan koji bi trebao biti najveći državni blagdan svih njenih naroda i narodnosti, ali to nažalost nije tako. Referendum održan prije 22. godine ne bi uspio da se na njegu u ogromnoj većini nisu odazvali Hrvati iz BiH. Da nije bilo Hrvata danas ne bi bilo neovisne BiH, a pitanje je da li bi je ikako bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, dragi naši susjedi , Hrvati su listom bili za suverenu i neovisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH - Muslimana (Bošnjaka), Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive!

Nažalost danas su Hrvati u BiH sve samo ne ravnopravni. Dragi susjedi Bošnjaci sretan Vam dan neovisnosti države za koju smo i mi glasovali, a zatim smo tu neovisnost platili životima svojih najboljih sinova.

Danas bi ovaj dan trebao biti i naš dan, ali nažalost to nije tako jer su vaše političke elite odlučile tako, a vi ste dragi susjedi pristali na njihovu igru koja je dovela do novih podjela, a nas dovela do neravnopravnosti i majorizacije.

Ipak, ovo je i naš dan, ma kako se to nekome sviđalo ili ne. BiH je i naša država koliko i Vaša, i nikada je se nećemo odreći, jer nas na to obvezuju kosti naših pradjedova koji su ostali i opstali u njoj usprkos svim mogućim zulumima i ugnjetavanjima.

Današnji dan ćemo slaviti skupa sa Vama kada nam prestanete nametati članove predjedništva i druge visoke državne dužnosnike zahvaljujući licemjerstvu , izbornom inženjeringu i vašim političarima koji su gladni naših para.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ova država ima šanse, a krenut će naprijed onda i samo onda kada bude država ravnopravnih građana, naroda BiH - Muslimana (Bošnjaka), Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive!

Do tada sretan nam ovaj dan neovisnosti ove naše Bosne i Hercegovine.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci