Sretan nam Dan neovisnosti BiH

grb bih, kazne, inspekcija, BIH, državljanstvo, dan državnosti, Federacija BIH, BIH, dan državnosti, BIH, zastava, krpa, Dan neovisnosti BiH, BIH, Dan neovisnosti BiH, 1. ožujak, Ante Krajina, Ministar financija Federacije BiH, Željka Cvijanović, Predsjednica Vlade Republike Srpske, Dom naroda, MMF, BIH Dayton, dayton 2, BIH, BIH, kriza, raspad, 25 studenog, neradni dan, FBIH, BIH, Europski put BiH, političke prljavštine, Nepravda, Daytonski sporazum , BIH Dayton, dan neovisnosti, Dan neovisnosti BiH, blagdan, dan državnosti, neradni dan, neradni dani, dan neovisnosti, Dan neovisnosti BiH, praznici, neradni dani, praznik rada, Široki Brijeg, zastava, BIH, iran, BIH, Europska unija
Referendumsko pitanje je glasilo: "Jeste li za suverenu i neovisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH - Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?"

Danas je 1.ožujak 2014. godine. Dan je državnosti BiH, blagdan koji bi trebao biti najveći državni blagdan svih njenih naroda i narodnosti, ali to nažalost nije tako. Referendum održan prije 22. godine ne bi uspio da se na njegu u ogromnoj većini nisu odazvali Hrvati iz BiH. Da nije bilo Hrvata danas ne bi bilo neovisne BiH, a pitanje je da li bi je ikako bilo.

Da, dragi naši susjedi , Hrvati su listom bili za suverenu i neovisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH - Muslimana (Bošnjaka), Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive!

Nažalost danas su Hrvati u BiH sve samo ne ravnopravni. Dragi susjedi Bošnjaci sretan Vam dan neovisnosti države za koju smo i mi glasovali, a zatim smo tu neovisnost platili životima svojih najboljih sinova.

Danas bi ovaj dan trebao biti i naš dan, ali nažalost to nije tako jer su vaše političke elite odlučile tako, a vi ste dragi susjedi pristali na njihovu igru koja je dovela do novih podjela, a nas dovela do neravnopravnosti i majorizacije.

Ipak, ovo je i naš dan, ma kako se to nekome sviđalo ili ne. BiH je i naša država koliko i Vaša, i nikada je se nećemo odreći, jer nas na to obvezuju kosti naših pradjedova koji su ostali i opstali u njoj usprkos svim mogućim zulumima i ugnjetavanjima.

Današnji dan ćemo slaviti skupa sa Vama kada nam prestanete nametati članove predjedništva i druge visoke državne dužnosnike zahvaljujući licemjerstvu , izbornom inženjeringu i vašim političarima koji su gladni naših para.


Ova država ima šanse, a krenut će naprijed onda i samo onda kada bude država ravnopravnih građana, naroda BiH - Muslimana (Bošnjaka), Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive!

Do tada sretan nam ovaj dan neovisnosti ove naše Bosne i Hercegovine.

HERCEGOVINA.info