Samo u BiH: Bik pobjegao iz klaonice, izletio na magistralu, pa uletio u tržni centar

Vidi originalni članak
...mesarima ispod noža, pišu srpske Novosti.

Razjarena, krvava životinja izletjela je prvo na magistralu Banja Luka - Prnjavor - Bijeljina, a potom uletjela u krug tržnog centra ‘Metaleksa' u Prnjavoru. Tu su ga mesari na kraju i sustigli i nakon mnogo muke zavežu za traktor i vrate u klaonicu, gdje je i okončao život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jurnjavi nitko nije ozlijeđen, no osim što je mnogima utjerala strah u kosti, grdosija od bika teška gotovo 900 kilograma, načinila je znatnu materijalnu štetu.

Razjareni bik i njegovih goniči su također, prelazeći magistralu u nekoliko navrata, izazvali višeminutni zastoj prometa.

- Doslovno je zdrobio jedan automobil i ogradu ispred klaonice - kazao je za ‘Novosti' vlasnik klaonice Nihad Iriškić te dodao kako je bik u četvrtak ujutro dopremljen iz Gradiške, ali da je očito naslutio šta mu se sprema, pa je pobjegao.

- Sve je izgledao kao u kakvom horor filmu. Onako ogromnog sa velikim rogovima i krvavom njuškom, prestrašili bismo se da smo ga vidjeli i na slici, a kamoli uživo - prepričavaju preplašene radnice i drugi očevici ove drame koji su bježali pred bikom.

Radnici klaonice uspjeli su na kraju uhvatiti potrgani konopac oko bika i vezati ga za traktor kojim su ga na kraju vratili u klaonicu, pišu srpske Novosti.

Vezani članci