VIDEO  Policija objavila novu snimku uhićenja braće Vidović. "Cvile i mole za milost"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ljuban (28) i Miljan Vidović (31), poznatiji kao braća Hofman, dvojac koji je posljednjih dana u široj javnosti postao poznat zbog snimki na kojima maltretira ljude, uhićeni su u petak u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se vidi na snimci koja se pojavila na društvenim mrežama, pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) uhitili su pet osoba. Njima su lisice na ruke stavljene u restoranu u trgovačkom centru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Policija je sad objavila novu snimku uhićenja. Kako se vidi na snimci, pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) upadaju u restoran i jure prema stolu za kojim braća sjede. Bacili su ih na pod, rušili stolice i vikali: "Policija, lezi dole!"Ljubanu i Miljanu određeno je zadržavanje od 48 sati.

Braća su se danas pred tužiteljem u Beogradu izjasnili da nisu krivi za kaznena djela za koja ih terete. Izvor Telegrafa tvrdi da su braća u pritvoru plakala. "Cvile kao curice, molili su za milost. Cijelo vrijeme su govorili: Nećemo više nikad, molimo vas", kaže izvor za Telegraf.

Proširile se snimke na kojima maltretiraju ljude

Podsjetimo, nakon snimke iz Modriče u BiH, na kojoj kickboksač Ljuban Hofman Vidović u društvu više nepoznatih muškaraca upada u nekoliko ugostiteljskih objekata prijeteći vlasnicima, pojavila se i snimka njegovog brata Miljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarci sa snimke na kojoj Ljuban Vidović prijeti po kafićima u Modriči kasnije su rekli da je sve bilo samo šala, a to je potvrdio i vlasnik jednog od objekata iz Modriče koje je Hofman obišao.

Na drugoj snimci koja se širi Miljan maltretira jednog konobara jer se navodno neprimjereno obraćao njegovoj kćeri.U društvu s njim su još dva muškarca. Miljan Hofman na snimci šamara konobara i udara ga u trbuh. Snimka je navodno nastala u restoranu na Fruškoj gori, piše Klix.

Braća Hofman su inače rodom iz Bijeljine i obojica su bili uspješni kickboksači. Od ranije su poznati policiji zbog više kaznenih djela, među kojima su i otmice. Miljan Hofman ove je godine snimljen u društvu batinaša koje je predvodio glavni tajnik vlade Srbije Novak Nedić prije SNS-ovog mitinga u Pančevu, piše Klix.

Ljuban Hofman Vidović je nekadašnji prvak Еurope u kickboksu. Pravosuđe Republike Srpske za njim i bratom Miljanom Vidovićem tragalo je više od četiri godine u okviru istrage o otmici Nenada Jakovljevića iz Bijeljine iz svibnja 2018. godine.

Vezani članci