Platformistan: 'Pomalo' se ujedinjuju Elektroprivrede

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Sjednicom su predsjedali Elvedin Grabovica i Nikola Krešić, generalni direktori dviju federalnih elektroenergetskih kompanija.

Kako je priopćeno iz Službe za komunikacije JP EPBiH, prva zajednička sjednica uprava u povijesti postojanja dviju elektroprivreda, rezultirala je zaključcima o formiranju zajedničkih timova u oblasti trgovine električnom energijom, distributivne djelatnosti, kapitalnih ulaganja i tima za zajednički nastup dviju kompanija prema regulatorima - FERK-u i DERK-u te Elektroprijenosu BiH i NOS-u i federalnim institucijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rok za formiranje timova je 15 dana. Timovi koje će činiti stručnjaci dvaju kompanija, trebao bi omogućiti brže iznalaženje rješenja za aktualne probleme s kojima se elektroprivrede suočavaju u poslovanju i planiranju budućih aktivnosti.

Dogovoreno je i da se zajedničke sjednice uprava održavaju svakih šest mjeseci.

Čelnici dviju federalnih elektroprivreda ocijenili su sastanak u Elektroprivredi BiH kao pozitivan iskorak u unapređenju međusobnih odnosa i uspješnijem funkcioniranju obje kompanije, priopćeno je iz Službe za komunikacije JP EPBiH.

bitno.ba

Vezani članci