MUP OKO NAPADA NA ŠKRIPARE "Nisu ih napali Ultrasi. Došlo je do greške u biltenu"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije oglasilo se na svojim službenim stranicama i potvrdili da mostarski Ultrasi nisu napali Škripare, navijače Širokog Brijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vezano za incident na Vardi, kada su napadnuti navijači NK Široki Brijeg, greškom je u biltenu objavljena neutvrđena informacija, kako su napadači pripadnici navijačke skupine Ultrasi. U navedenom napadu je sudjelovala nepoznata skupina mlađih osoba", stoji u objavi.

Podsjetimo, MUP HNŽ napisao je da su, prema navodima navijača Širokog Brijega, 30-40 mostarskih Ultrasa napalo njih na Vardi kod Mostara.

Odmah nakon objave doznalo se iz navijačkih krugova da se ne radi o Ultrasima posebno jer je Zrinjski jučer igrao u Nizozemskoj svoju europsku utakmicu, a i Škripari su među napadačima prepoznali pripadnike neke druge navijačke grupe.

Kako smo pisali jučer, navijači Širokog Brijega sumnjaju da je sve politički odrađeno budući da su izneseni svi netočni navodi i ističu da su na očevidu bili policajci bošnjačke nacionalnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Škripari

DOZNAJEMO Škripare nisu napali Ultrasi

Mostarski 'Ultrasi' nisu napali navijače Širokog Brijega 'Škripare' kako je to objavljeno u biltenu MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije doznaje Hercegovina.info iz izvora bliskih…

Vezani članci