HT Mostar hoće tužiti Večernji list

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Krešić ističe kako je u "Večernjem listu" objavljena neistina kako je izmišljeno da je održana sjednica Nadzornog odbora na kojoj je, između ostalog, donesena odluka o raspisivanju natječaja za izbor predsjednika Uprave HT-a Mostar.

"Sjednica Nadzornog odbora, odnosno treća i četvrta, održane su u Sarajevu u utorak, 20.12. i u radu je sudjelovalo svih 11 članova, dakle i članovi Nadzornog odbora u ime Vlade Federacije i Hrvatskog telekoma iz Zagreba. Treća sjednica je imala samo jednu točku dnevnoga reda, a to je izbor predsjednika Nadzornog odbora. Odmah je uslijedila i četvrta sjednica s 14. točaka dnevnog reda, među kojima je bio i prijedlog odluke o raspisivanju javnog natječaja za izbor Predsjednika Uprave-direktora i imenovanju Povjerenstva za izbor. Sve odluke pa tako i ova odluka usvojene su jednoglasno", tvrdi Krešić u priopćenju za javnost, javljaju portali, pozivajući se na agenciju "Fena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskih telekomunikacija d.d. Mostar ističe kako su u spornom članku "Večernjeg lista" objavljene i druge neistine koje imaju za cilj naštetiti ugledu i poslovanju HT-a Mostar.

"HT Mostar ozbiljno će razmotriti mogućnost tužbe kako protiv samog autora teksta tako i urednika bh. izdanja "Večernjeg lista", jer ovim što je jutros objavljeno, ali i nizom drugih članaka, planski se želi naštetiti ugledu i poslovanju HT-a Mostar", navodi, između ostalog, Krešić u priopćenju za javnost.

Vezani članci