HERCEGOVAČKI ZASTUPNIK PITA Može li mi Vlada nabaviti šporet preko MMF-a?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Narodni zastupnik u Klubu SDS, Nebojša Vukanović, je na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske tražio pomoć kako bi mogao kupiti šporet, jer mu, kako kaže, banka nije odobrila kredit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukanović je, govoreći o zaduženjima i pomoći gospodarstvu, na slikovitom primjeru objašnjavao što sve banka traži da bi mu dala kredit, kako bi novac uložio u novi sustav grijanja u svojoj kući.

"Ja kao zastupnik s plaćom od 2.580 KM, koji sam donio sve papire koje su tražili, nisam mogao da dignem kredit i kupim peć na pelet. Nesretne li skupštine kad ja kao zastupnik nisam mogao da kupim peć od 2.500 KM", rekao je zastupnik Nebojša Vukanović i dodao da je ovo primjer što sve banke traže od građana da bi im odobrile kredit, dok ih Vlada, dobija vrlo lako, prenosi Srpska.info.

S obzirom da kredit nije dobio, on je upitao ministricu financija Republike Srpske Zoru Vidović je li i njegov šporet može ući u aranžman i kredit MMF.

"Kada ste tako uspješni u tim pregovorima, molim Vas pitajte može li jedan zastupnik kupiti šporet. Potpisat ću trajni nalog da se to odbija od plaće u NSRS, kako bih i ja imao neke koristi od Europske unije", rekao je Vukanović kroz smijeh.

Vezani članci