Da li ste g.Novalić zaboravili na dio države u kojoj ste Premijer,u ovom slučaju Hercegovinu?.

Vidi originalni članak

Poštovani g.Novalić,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da su svi naši dosadašnji pokušaji da s Vama razgovaramo i nađemo rješenje za našu situaciju propali,prinuđeni smo obratiti Vam se javno,putem medija.
Da li ste g.Novalić zaboravili na dio države u kojoj ste Premijer,u ovom slučaju Hercegovinu?.
Da li ste zaboravili na djelatnike u Hercegovini,u ovom slučaju djelatnike hotela ERO,koji na žalost imaju iste probleme kao i u ostatku države?.
Ne možemo ostvariti pravo na zdravstvenu skrb,a kamoli da su nam uplaćeni doprinosi i otpremnine po Programu za zbrinjavanje koji je odobrila Vlada F BIH još 2013.godine.
Ovdje se ne radi o pojedincu,već o 60 hranitelja obitelji.
Mi nemamo šta više da izgubimo,jer su nam odlukom o prodaji zgrade u kojoj je poslovao hotel Ero,a u vlasništvu MIO/PIO oduzeli pravo na rad,samim tim i ljudskost i dostojanstvo.

Vjerujemo u Vas i Vašu želju da se pomogne radnicima u ovoj državi,ta da ćete učiniti sve što je u Vašoj moći da ne dopustite da 60 obitelji ostane na ulici.
Svjedoci smo da ste spremni saslušati, a to ste i dokazali kroz pomoć mnogim poduzećima;Željezare Zenica,Vitezit,RMU Zenica,Hidrogradnja i mnogim drugim.
S toga se iskreno nadamo da ćete bar saslušati djelatnike i ovog dijela BIH,te ovim putem tražimo da zakažete hitan sastanak,gdje bismo iznjeli naše probleme,te da nam pomognete u rješenju istih.

U protivnom tražit ćemo svoja prava na sve moguće načine.

S poštovanjem,
Djelatnici hotela Ero

Vezani članci