Bh konzorcij dao najnižu ponudu za izgradnju poddionice Bijača - Kravice

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
U skladu s konačnim evaluacijskim izvještajem, prekvalifikacijske uvjete je u potpunosti zadovoljilo osam kompanija ili konzorcija, koji su od 10. ožujka ove godine mogli preuzeti tendersku dokumentaciju za izradu financijske ponude.

Do isteka konačnog roka za izradu i dostavu financijskih ponuda (10. svibnja ove godine do 14 sati) pristiglo je ukupno šest ponuda. Najnižu ponudu u iznosu 23.449.477 eura, dostavio je bh. konzorcij koji čine Euroasfalt, GP ŽGP i Hidrogradnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konzorcij GP Put Sarajevo-Vijadukt Hrvatska dostavio je ponudu u vrijednosti 25.754.591 eura, a konzorcij CEA Italija, Grazzini Italija i Zagorje Tehnobeton Hrvatska ponudu od 25.922.686 eura.

Prema propisanoj proceduri, nakon otvaranja ponuda pristupit će se njihovoj provjeri te donijeti konačna odluka o dodjeli posla, odnosno potpisivanju ugovora s najpovoljnijim ponuđačem.

Među ponuđačima, koji su u potpunosti zadovoljili pretkvalifikacione uvjete bile su i kompanije / konzorciji iz Austrije, Grčke, Italije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U propisanom roku financijske ponude nisu dostavili austrijski Swietelsky Baugesellschaft i grčki JP & AVAX.

fena

Vezani članci