FOTO  BEŠLIĆEV AUDI NA BUBNJU Kordić ga mijenja za tri potrebnija vozila

K. Perić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Mario Kordić prodaje Audija šesticu koji je u jeku korone kupio njegov prethodnik. U vrijeme kupnje tog automobile gradska inspekcija nije imala čime otići na teren, a za Audija je izdvojeno 125 tisuća maraka bez PDV-a. Registrirali su ga početkom travnja 2020., od kada mu se izgubio svaki trag - do početka lipnja 2020., kada se stvorio na parkingu ispred Gradske uprave Mostara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši gradonačelnik ga je jedno vrijeme skrivao, te ga se nije moglo vidjeti ni u jednoj gradskoj garaži, te smo nudili i nagradu poštenom pronalazaču. 
Kordić već duže vrijeme radi na prodaji tog automobila, čija je vrijednost već procijenjena, te će biti mijenjan za vozilo koji će koristiti gradonačelnik, i dva manja za gradsku inspekciju, saznaje Hercegovina.info

Podsjetimo, Grad Mostar koncem listopada 2019. raspisao je natječaj za Audija, a isti je stigao u najnezgodnije moguće vrijeme, u proljeće 2020., s pojavom prvih slučajeva koronavirusa u Hecegovini, te je nakon našeg pisanja sklonjen. 

Upitan hoće li koristiti Audija A6 kojeg je njegov prethodnik registrirao u jeku koronavirusa, Kordić je u jednom od prvih intervjua nakon izbora u Mostaru, danom našem portalu kazao: 

“Privatno imam više vozila. Četiri godine sam u Domu zdravlja, jednu ili dvije godine sam koristio svoje privatno vozilo. Što se tiče Audija A6 u gradu Mostaru, vidim da je to neka rak-rana. Osobno nemam neku ekstremnu želju vozati Audija. Grad mora imati službeno i uredno vozilo, koje će sutra otići po nekog veleposlanika ili stranog gosta koji dolazi u Mostar. Trebamo imati pristojno auto”, istaknuo je, tada prilično neodređeno na tu temu. Međutim, prodajom Audija praktično se odredio u skladu s realnim življenjem i potrebama grada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Audi a6

Grad Mostar A6-ticom protiv korone

Gradska uprava Mostara ovih dana je registrirala novi Audi A6, najskuplje vozilo koje je u zadnje vrijeme nabavljeno u BiH, i čija je vrijednost bez PDV-a 125 tisuća maraka, saznaje hercegovina info.…

 

Vezani članci